PRIČA LJUBAVNOG PARA GUČI USKORO NA FILMSKOM PLATNU: Otkrivena MISTERIJA o ubistvu Mauricijusa! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.08.2021

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Knjiga ,,The House of Gucci" uskoro i na filmskom platnu, a posetioci će napokon imati priliku da vide pravu sliku tri decenije jedne ljubavne priče.

Republika

Foto: Instagram.com/theguccimovie

Priča o ljubavnom paru Guči

 

Za sve ljubitelje mode kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da će ove godine biti predstavljen film "House of Gucci" koji je rađen po istinitoj priči. Međutim, pored obožavatelja mode, svi oni koji vole misteriju oko ubistva, biće oduševljeni tematikom ovog filmskog dela.

Film ,,The House of Gucci" zasnovan je na istoimenoj knjizi, koju je napisala Sara Gej Forden, a on govori o tri decenije nesvakidašnje ljubavi, brutalne izdaje, žestoke osvete, a na kraju i ubistva.

Ovo ostvarenje na platnu će prikazati kako je izgledalo ubistvo direktora jednog od najpoznatijih modnih kuća Mauricija Gučija, a njega će glumiti glumac Adam Drajver, koji važi za jednog od najtalentovanijih umetnika. Planetarno poznata umetnica i pevačica, koja je već imala filmske uloge Lejdi Gaga, u ovom ostvarenju dobila je ulogu Mauricijusove supruge Patricije Ređiani. 

 

 

To nije sve, publika koja pohrli u bioskope da pogleda ovaj zanimljiv film imaće priliku da vidi i Al Paćina, Selum Hajek, kao i Džareda Leta.

U filmu, koji je režirao Ridli Skot saznaćemo šta zapravo ime ,,Guči" znači, kao i koliko vredi, ali i dokle je porodica spremna da ide zbog kontrole. 

Ono što će fanovi knjige o Guči porodici imati prilike da vidi u filmu jeste kako je izgledao život ljubavnog para koji su stvorili jednu od najprestižnijih modnih kuća. Brak ekstravagantnog para Guči trajao je sve dok Mauricijs nije otputovao na poslovni put u Firencu, iz kog se zapravo nikada nije ni vratio Patriciji u zagrljaj.

"U paklu nema toliko besa koliko u ostavljenoj ženi" - kaže američka izreka, a tragična sudbina Mauricija Gučija to i dokazuje. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading