(FOTO) SEOSKA PORODIČNA IDILA: Sale i Jovana digli ruke od pevanja, NEMA 'LEBA BEZ MOTIKE!

Autor:

Zabava

28.07.2021

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sale i Jovana pokazali šta umeju na selu.

Foto: instagram.com/jovanapajic
Sale Tropiko i Jovana Pajić

Sale Tropiko i njegova žena, Jovana Pajić pokazali su da osim što vladaju scenom odlično, isto tako dobro se snalaze na selu i u ratarskim poslovima.

Naime, Sale je na svom Instagram profilu objavio slike na kojima se vidi da on i Jovana sa porodicom vreme provode na selu i da pomažu u svim tekućim poslovima. Ako je sudeći po fotografijama, Jovana je bila vrednija, pa je i plastove sena sama podizala i ređala u traktor. Njih dvoje se ne stide da odu iz gradske gužve i posvete se mirnijem, ali i fizički napornijem životu, koje nosi selo.

Komentari na fotografijama sve su nasmejali:

- Ja mu tražio teretanu, on mi uvalio seno

- I mama kida - napisao je Sale na svojim objavama.

 

 

Oni su zapravo otišli na takozvani aktivni odmor, koji znači da se sklonite od buke i stresa grada i dođete na selo gde vas domaćin ugosti i omogući vam da se bavite svim redovnim seoskim poslovima.

Poznati kao atipičan par, ovaj dvojac uživa u svim porodičnim aktivnostima i ne stidi se da se pokažu i u kombinacijama koje nisu svečane i za javnu scenu. 

 

BONUS VIDEO: 
U trendingu sa Zokom 5...#1 Ceca Ražnatović

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading