(FOTO) NOVA FOTKA LOPEZOVE I BENA AFLEKA SRUŠILA INTERNET: Fanovi u transu nakon OVOG PRIZORA POPULARNOG PARA!

Autor:

Zabava

27.07.2021

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi popularnog para "Benifer" u transu nakon nove fotke koja je osvanula!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ben Aflek i J.Lo!

Dženifer Lopez proslavila je 52. rođendan i tim povodom je pre par dana na društvenoj mreži objavila nekoliko fotki u kupaćem kostimu. Na jednoj od njih pozirala je s glumcem Benom Aflekom, s kojim je obnovila vezu posle raskida sa Aleksom Rodrigezom i oduševila sve pratioce i obožavaoce ovog slavnog para.

Njene fotografije sakupile su više od pet miliona lajkova, a sa Benom se fotografisala tokom romantičnog poljupca, a sada je osvanula fotka popularnog para "Benifer" .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Naime, fanovi ovog omiljenog para su napravili montažu slike sa jahte iz 2002. godine dok su bili u vezi, kao i danas 19 godina kasnije u istoj pozi, čuveni glumac je mazi po zadnjici, a ona uživa u njegovim nežnim dodirima. Više je nego očigledno da su se Ben i J. Lo sa godinama uželeli jedno drugog, te nakon ovog prizora niko nikad ne bi rekao ni da su prekidali romansu.

Komentari oduševljenja pratioca su pljuštali na sve strane, te su mnogi evocirali uspomene na nekada omiljeni par.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading