OTKRIVENI DETALJI O USVAJANJU: Isplivala istina koju je Anđelina Džoli krila, ponovo u EPICENTRU SKANDALA!

Autor:

Zabava

24.07.2021

06:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelina je isticala kako „nema koji kamen nije prevrnula da nađe Medoksovu majku u Kambodži”, jer joj nije bilo ni na kraj pameti „da jednoj majci oduzme dete”

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Anđelina ponovo u epicentru skandala

Moun Sarat, koji je svojevremeno bio u prijateljskim odnosima sa slavnom Anđelinom Džoli, te joj i pomogao kada je usvajala sada skoro dvadesetogodišnjeg Medoksa, ne može da tvrdi da je dečak bio siroče kada ga je glumica velikodušno primila u svoj dom, iako je u tom trenutku živeo s drugom nezbrinutom decom. Oko ovog detalja, podigla se ogromna prašina u stranim medijima, koji već danima neumorno prenose sve vezano za tu priču. Naime, usvajanje je pod znakom pitanja otkako je Džolijeva obećala da će otkriti ko je u stvari Lorin Galindo, žena iza nekoliko navodno neetičkih usvajanja u Kambodži, ali to još nije i ispunila.

Ona je, takođe, aktivno učestvovala i u usvajanju Medoksa, navodi se dalje, o čemu glumačka zvezda trenutno samo ćuti.

Nisam 100 odsto siguran da je Medoks bio siroče, iako je bio u sirotištu u to vreme. Makar jedan roditelj mu je tad bio živ. Ali ja nisam postavljao nikakva dodatna pitanja. Niko nije - istakao je on za „Dejli mejl”, koji se inače predstavljao kao dečakov otac, ne bi li ubrzao proces.

Anđi

To se često događalo u Kambodži. Bilo je mnogo beba koje su roditelji ostavili u sirotištima ili su ih prodali, jer nisu mogli da priušte njihovo odgajanje - objašnjava on i dodaje da su i Medoksa mogli da prodaju za oko 100 dolara.

S druge strane, dok Anđelina i dalje ćuti, tamošnji mediji prenose i izjavu šefa jedne agencije za ljudska prava, Keka Galibrua, za kog je ovaj slučaj jednako skandalozan kao i svetu.

Siguran sam da ovo dete nije bilo siroče i da nije bilo u potpunosti napušteno - rekao je u jednom prilikom.

Podsećanja radi, dok je trajao, a onda i uspeo proces usvajanja, Anđelina je isticala kako „nema koji kamen nije prevrnula da nađe Medoksovu majku u Kambodži”, jer joj nije bilo ni na kraj pameti „da jednoj majci oduzme dete”. Galindo je, s druge strane, navodno bila i u zatvoru zbog falsifikovanja dokumenata dece iz Kambodže koja su odvedena u porodice u Americi, ali je to poricala, govoreći kako je terete samo za „neke papire, zbog kojih će, eto, morati da služi neko vreme”.

RepublikaFoto: instagram.com/angelinajolieofficial
Anđelina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading