SIN POPULARNOG GLUMCA SE BORI ZA ŽIVOT: Nalazi se na intezivnoj nezi, a zbog OVOGA ga čeka teška operacija!

Autor:

Zabava

22.07.2021

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresnom porukom se obratio pratiocima.

Foto: Facebook.com
Glumac u strahu za život svog deteta

Majkl Greko, brtanski glumac se proslavio ulogom u Bepe do Marko u seriji ,,East Enders" koja je bila popuralna i emitoval ase od 1998 godine, pa sve do 2002. Ovaj popularni glumac ne krije da se moli za svoju bebu, koja se nalazi u kritičnoj situaciji, pa je tako u toku operacija spasavanja života.

Naime, sin Đanluka prevremeno je rođen i to čak šest nedelja ranije, pa se zbog toga nalazi na intezivnoj nezi poslednje tri nedelje, budući da je rođen sa gastrohizom. Gastrohizis je stanje kada se dete rodi sa delom creva na spoljašnjem delu stomaka usled abnormalnog otvaranja abdominalnog mišića. Otvaranje može da se kreće od malih do velikih, au nekim slučajevima i drugi organi mogu prolaziti kroz rupu.

Foto: Facebook.com
GLumac o svom sinu

Glumac otvoreno priča da prolazi kroz pakao zbog katastrofe koja ga je zadesila, kao i da se danonoćno moli za zdravlje svog sina. 

- Moj lepi i hrabri sin, Đanluka, nadam se da će imati samo još jednu kritičnu operaciju pre nego što počne da pokuša da živi normalno i zdravo. Nisam najreligiozniji čovek, ali svim srcem se molim da će se moj apsolutni svet provući kroz ovu situaciju kao pravi borac, kakav je već pokazao da jeste. Volim te. Tata - napisao je glumac emotivnu objavu uz fotografiju na kojoj se njegov prevremeno rođen sin smeje.

Foto: Facebook.com
Majklova poruka o Đanluki

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading