GLEDALA SAM DEČAKA KAKO ODLAZI U SIGURNU SMRT! Bila je jedna od najvoljenijih žena sveta, pred njenim očima odvijale se SCENE UŽASA!

Autor: Republika.rs

Zabava

20.07.2021

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je jedna od najlepših žena sveta, a iz glamuroznog sjaja krila je potresnu priču.

Foto: youtube.com
Odri Hepbern

Odri Hepbern važila je za jednu od najlepših žena svog doba, pa i danas se govori o njenoj lepoti i karakteru kojim je plenila.

Ipak, daleko od sjaja i glamura, pred njenim očima odvijale su se užasne scene  o kojima je jednom prilikom javno govorila. Naime,  s početkom nemačke okupacije Evrope, glumica je s majkom otišla u Norvešku jer su smatrale da će tamo biti na sigurnom. Živele su u veoma lošim uslovima i bile svedoci strašnih scena koje su uticela ne Odrin život i promenile je iz korena. 

 

-Nikada neću zaboraviti užasne scene koje sam tada videla. Svakodnevno su odvozili pune kamione Jevreja u logore. Trenutak koji mi je i danas u sećanju je onaj kada sam videla jednog plavokosog dečaka koji mirno odlazi u sigurnu smrt. Na sebi je imao nekoliko brojeva prevelik kaput i osmeh na licu. Bila sam dete koje se, promatrajući ga, divi drugom detetu. Zbog toga sam svoj život posvetila radu u UNICEF-u - otkrila je glumica koja se u mladosti, osim baleta, bavila i slikarstvom, piše Glossy.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading