(FOTO) I ONE SU BILE NJEGOVE UČENICE: Poznati glumac osuđen za ZLOSTAVLJANJE PET DEVOJAKA, primoravao ih je na OVO!

Autor:

Zabava

02.07.2021

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojke koje ga optužuju tvrde da su tokom audicije i časova bile primorane da učestvuju u simuliranim se*sualnim scenama

RepublikaFoto: instagram.com/officialjamesfrancoo
Džejms

Holivudski glumac Džejms Franko optužen je 2019. godine za se*sualno zlostavljanje pet devojaka koje su bile učenice njegove škole glume.

On je sada odlučan u nameri da se nagodi, pa je ponudio tačno 2.235.000 dolara kao vid odštete, iako i dalje tvrdi da nije odgovoran za bilo kakvu vrstu s*ksualnog uznemiravanja bivših učenica.

RepublikaFoto: instagram.com/jamesfrancoo
Džejms

– Iako optuženi poriče optužbe, priznaje da se njima ističu važna pitanja, a obe strane slažu se u tome da je sada krajnje vjeme da se usredsredimo i počnemo da rešavamo problem zlostavljanja žena u Holivudu. Svi se slažu u tome da niko u industriji zabave ne bi trebalo da bude izložen zlostavljanju i diskriminaciji, bez obzira na pol, verska opredjeljenja, rasu, polnu orijentaciju ili invaliditet – piše u saopštenju slavnog glumca koji je planetarnu popularnost stekao u komediji “Pineapple Express”.

Devojke koje ga optužuju tvrde da su tokom audicije i časova bile primorane da učestvuju u simuliranim se*sualnim scenama koje su bile daleko od standarda uobičajenih u industriji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading