(FOTO) KIM KARDAŠIJAN PROGOVORILA O RAZVODU: Otkrila sve detalje kakav je Kanje nakon što se smuvao sa MANEKENKOM!

Autor:

Zabava

29.06.2021

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kim i Kanje

U svim svetskim medijima odjeknula vest da je Kanje Vest smuvao rusku manekenku Irinu Šajk komentari i reakcije na ovu temu su u potpunosti preplavile internet.

Nakon što su višemesečne spekulacije o reperovoj novoj romansi podgrejane zajedničkim fotkama sa odmora u Francuskoj, fanovi porodice Kardašijan nestrpljivo su čekali da se na ovu temu, kao i temu razvoda oglasi i reperova bivša supruga Kim Kardašijan, što je ona učinila u specijalnoj emisiji o njenom porodičnom rijalitiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kim

Kim je vest o razvodu prvi put potvrdila pred kamerama, a potom otkrila i razloge zbog kojih su odlučili da se rastanu.

- Mislim da razloge ne bih rekla javno pred kamerama, ali ne radi se o jednoj stvari koju je uradio on ili ja. Reč je o razlikama u mišljenju i nekim stvarima koje su dovele do ove odluke. Neću da neko pomisli da se nisam posvetila tome, ni da sam se trudila. Imamo četvoro dece. Nema toga što bi roditelji... Deca bi najradije videla roditelje zajedno. To sam i sama doživela - istakla je Kim smireno.

Ona je ispričala i u kakvim su sada odnosima.

- Odlično se zajedno staramo o deci. Cenim to. Pre svega, dugo mi je bio prijatelj. To neće nestati. Zauvek ću ostati njegov najveći fan. On je otac moje dece. Kanje će uvek da bude porodica -  završila je Kardašijanka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kim i Kanje

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading