(FOTO) JAVNOST ŠOKIRANA! Porodica Boba Marlija pokreće proizvodnju PSIHODELIČNIH PEČURAKA!

Autor:

Zabava

29.06.2021

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proizvodi će nuditi niz efekata korisnih za zdravlje i imunitet

Bob Marli

Porodica pokojnog legendarnog pevača Boba Marlija sa Jamajke kreće u roizvodnju sopstvene vrste psihodeličnih pečuraka.

Porodica planira da pokrene svoj brend “Marley One” kasnije ove godine na legalna tržišta, poput Jamajke, u partnerstvu sa Silo Vellnessom vodećom svetskom kompanijom za psihodelike.

Proizvodnja će uključivati pet funkcionalnih tinktura psihodeličnih pečuraka, uključujući vrste poput kordicepsa, lavove grive, čage, reišija i purećeg repa, gingko bilobe, astragala koji nude niz jedinstvenih blagodati za zdravlje i dobrobit, od imuniteta i zdravlja creva do kognitivnih funkcija i poboljšanja sna, koje će nuditi niz efekata korisnih za zdravlje i imunitet, piše Forbs.

- Kada smo Bob i ja bili mladi, pratili smo strogu, prirodnu dijetu, koja je uključivala i medicinske pečurke. One se uklapaju u našu viziju dobre transformacije sveta, uz pomoć prirodnih proizvoda -  izjavila je Marlijeva supruga Rita Marli.

Marlijeva porodica pokrenula je 2014. godine ono što je nazvala prvim globalnim brendom marihuane. Organizacija “Marley natural” prodavala je razne losione, kreme i druge proizvode koji sadrže suplemente marihuane.

Bob Marli preminuo je od raka u maju 1981. godine. On je kanabis smatrao integralnim delom svoje vere – rastafarijanizma – i aktivno je zagovarao legalizovanje marihuane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading