(FOTO) RIKI MARTIN POKAZAO KANDŽE U SVIM BOJAMA! Pevač ponovo ŠOKIRAO pratioce svojim izgledom: Strah me je PARALIZOVAO!

Autor: Republika.rs

Zabava

29.06.2021

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrio je kako se oseća!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Progovorio je o svojoj seksualnosti...

Svetski popularni pevač Riki Martin oglasio se sinoć da društvenoj mreži instagram objavom koja je dobila preko milion lajkva.

Naime, pevač je okačio sliku sebe, ali iako je Riki nesumnjivo prelep, ipak su njegovi nokti bili ono što privlači pažnju. On je uradio izlivanje noktiju, tako da su jako dugački, a svaki nokat je različite boje i sa različitom šarom. Na njegovim noktima možemo videti sve, od plavih kružića na beloj pozadini, preko duge, do zebraste šare.

U opisu ove fotografije objasnio je da je sa dvanaest godina mlađim suprugom, sa kojim ima četvoro dece, pregledao slike koje bi mogao da pošalje za jedan časopis i shvatio koliko je fanova izgubio svojim otvorenim priznanjem da je homoseksualac. Kako je pevač napisao, ovo saznanje, da su ljudi spremni da odustanu od njegove muzike zbog seksualne orijentacije, zgrozilo ga je. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

 

- Jasno je, nije broj pratioca ono što mene brine, već poruka koja stoji iza njihove odluke da to urade. To je izazvalo isti osećaj koji sam imao pre više godina, pre nego što sam se javno otvorio po pitanju moje seksualne orijentacije. Taj strah me je paralizovao, mučio i nije mi dozvolio da postojim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading