(FOTO) ISPLIVAO DOKAZ KOJI JE ŠOKIRAO JAVNOST: Megan se ODREKLA svoje titule, a OVO joj je dala kraljica Elizabeta!

Autor:

Zabava

26.06.2021

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potez koji je iznenadio sve.

RepublikaFoto: Tanjug/AP. AppleTV
Megan

Megan Markl i princ Hari nedavno su dobili ćerku kojoj su dali ime Lilibet Dajana, po prabaki kraljici Elizabeti, i po pokojnoj baki, princezi Dajani. 

Strani mediji prethodnih dana pišu kako kako je Megan ostala bez titule, što se vidi po rodnom listu Lilibet Dajana Mountbaten-Vindsor.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kraljevska porodica

Naime, uz Harijevo ime još uvek stoji titula "His Royal Highness" što u prevodu znači Njegovo kraljevsko visočanstvo, kao i vojvoda od Saseksa, dok se Megan odrekla svojih titula, te uz ime majke stoji samo Rejčel Markl, što je zapravo njeno pravo ime.

Megan je ostavljena titula vojvotkinje od Saseksa jer je to bio dar kraljice Elizabete II povodom venčanja.

 

 

Inače, Hari je prošle godine rekao da će se nakon napuštanja kraljevskih dužnosti odreći i titule, ali po svemu sudeći, to još uvek nije učinio.

Podsetimo, prema pisanjima stranih medija drugi porođaj Marklove je višestruko jeftiniji u odnosu na porođaj od pre dve godine, kada je Megan rodila naslednika Arčija. Kako navodi Daily Mail, bolnica u Kaliforniji, porođaj prirodnim putem naplaćuje se oko 11.000 evra, dok je carskim rezom dvostruko skuplji i košta 23.000.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading