UBILA LJUBAVNIKA PA NATERALA ĆERKU DA ROBIJA UMESTO NJE! Glumica odnela tajnu sa sobom u grob, istina je mnogo potresnija!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.06.2021

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumičina ćerka je tajnu odnela u grob i nikada se nije saznala prava istina o ubistvu.

Foto: youtube.com
Lana Tarner

Lana Tarner bila je zvezda Holivuda, međutim, njen život daleko je bio od sjaja i glamura.  Fotografija na kojoj ona plače u sudnici dok objašnjava kako je njena ćerka izbola i usmrtila Džonija Stompanata, mafijaša s kojim je bila u vezi u to vreme pedesetih godina.

 Naime, Stompanato je baš bio  kriminalac, Tarnerova veoma poznata glumica tog vremena. Bili su u vezi oko godinu dana, što znači negde od 1957. godine. Njihov odnos je bio buran, pun svađa i tučnjave, a Džoni je bio ljubomoran na Šona Konerija neko vreme pred smrt budući da se Lana zbližila s njim, čak su i izlazili. Tako je jedan gangster u besu odlučio da preleti okean i upadne na na snimanje filma U drugo vreme na drugom mestu i pištoljem zapreti Koneriju. To nije impresioniralo čuvenig Bonda, koji je u tom trenutku bio bivši bodi bilder i vlasnik crnog pojasa, pa je naučenim metodama samoobrane zavrnuo ruku Stompanatu i naterao ga da ispusti oružje. Ekipa filma ga je prijavila policiji i deportovan je nazad u Ameriku.

Koji mesec kasnije se dogodilo ubistvo. Ćerka legendarne glumice i seks simbola, Lane Tarner, Šeril (14) je bila optužena za ubistvo majčinog ljubavnika. Lana je na sudu oplakala i uverila porotu da je devojčica izbola Stompanata braneći majku od njegovih udaraca. Ovo je prošlo, mada su mnogi i tada i u narednih godina bili skeptični da li je to baš tako bilo i da li je Lana možda imala glumačku izvedbu života upravo na sudu. Veliki broj ljudi je smatrao da ga je upravo ona i ubila.

Iako je njena ćerka koja danas ima 73. godine čak i u svojoj autobiografskoj knjizi priznala da je ubila majčinog ljubavnika, kako istražuje pisac Darvin Porter postoji mogućnost da je zapravo Lana ubila svog ljubavnika, a da je njena ćerka preuzela krivicu, prenosi Dejli Mejl.

Lana Tarner je preminula 1995. godine, a tajnu je odnela u grob. Mala Šeril je još uvek živa, živi povučenim životom.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading