OTPOČELA SEZONA LOVA NA "LUDU KUČ*U": Pokušali da je nateraju da abortira, a pevačica im žestoko odbrusila!

Autor: Republika.rs

Zabava

09.06.2021

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je traumatično!

RepublikaFoto: printscreen
Njena karijera je vrlo turbolentna...

Svetski popularna pevačica Šinejd O'Konor početkom devedesetih stigla je do vrhunca slave hita  “Nothing Compares 2 U".

Njena karijera propraćena je uz mnogo skandala i pokušaja različitih društvenih moćnika da je doteraju u red. Sada je napisala i memoare, po imenu “Rememberings”, u kojima napokon priča sve iz sopstvene perspektive, objašnjavajći kako je tekla njena karijera.

- Mediji su pisali da sam luda, samo zato što se nisam ponašala onako kako je, po njima, jedna pop zvezda trebalo da se ponaša. A meni se čini da je to kada si pop zvezda umnogome nalik boravku u zatvoru. Moraš da budeš dobra devojčica- rekla je ona jednom prilikom, a preneo je "Blic", pa je objasnila da je to sve bilo za nju jedno traumatično iskustvo:

- Ali jeste bilo traumatično. Kao da je odjednom otvorena sezona lova na ludu kučku.

Nju su terali da pusti kosu da poraste, jer je to u modi, a ona se ošišala na ćelavo i izgledala, kako ona kaže, kao vanzemaljac. Nakon toga grdili su je zbog psovanja, pa ju je tvorac njenog najvećeg hita čak i udario nečim tvrdim. Kada je, u jeku snimanja, zatrudnela, taj isti direktor je pozvao doktora i pokušao da je natera da abortira, što je odbila.

Kako prenosi "Blic", “Rememberings” je svedočanstvo o jednom teškom životu, ali je često i urnebesna knjiga. Krcata je šarmantnim pričama sa vrhunca njene slave. Odbacuje navode pevača grupe Red Hot Chili Peppers Entonija Kidisa da su nešto petljali (“Samo u njegovoj glavi”), ali potvrđuje da se muvala sa Piterom Gabrijelom. No u ovoj knjizi nema urednih opravdanja. Ovi trenuci više deluju kao utešna nagrada, kao podsetnik da neke stvari iz prošlosti nikada ne mogu da se vrate. Šinejd O’Konor vidi malo i sebe u ženama koje su došle kasnije. Nije joj promaklo da je, u noći u kojoj su je proglasili ludom, i Britni Spirs obrijala svoju glavu.

Šinejd O'Konor sada se predstavlja kao Šuhada Sadakat, a muslimanka je postala pre deset godina, pa e potpuno povukla i počela da živi i jednom selu i sklapa prava prijateljstva

- Nisam bila previše uspešna kao devojka ili supruga. Da se ne lažemo, nisam baš jednostavna za izdržavanje- rekla je Šinejd i otkrila detalje svog sadašnjeg života:

- Tamo dole, ispod planine, niko ne može da zaboravi na Šinejd O’Konor. Ali gore, u mom selu, nikoga nije briga. A to mi baš prija. I divno je imati prijatelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading