ŽELI DA ČUVA KOZE: Najplaćenija glumica na svetu povlači se iz posla!

Autor:

Zabava

28.11.2017

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da pritisak slave i popularnost umeju da budu i te kako teški, osetila je i jedna od najplaćenijih glumica na svetu Dženifer Lorens.

 

 

#jenniferlawrence

Објава коју дели Jennifer Lawrence (@jenniferlawrencepx) дана 25. Нов 2017. у 3:23 PST

 

Dženifer je jako brzo postala jedna od najtraženijih i najplaćenijih mladih glumica, a poslednjih sedam godina je u proseku snimala tri filma godišnje. Izgleda da je sve ono što posao nosi uticalo na to da donese odluku da se povuče.

- Nikada nisam očekivala da ću postići ovu slavu. Stalno osećam pritisak da moram biti među najboljima i zato moram da napravim pauzu. Osim kozama, pozabavila bih se i političkom korupcijom - istakla je Dženifer.

 

#jenniferlawrence

Објава коју дели Jennifer Lawrence (@jenniferlawrencepx) дана 17. Нов 2017. у 1:59 PST

 

Ona je jedina glumica rođena devedesetih godina koja je uspela da osvoji nagradu Oskar, a svoj san da čuva koze ipak neće moći još da ostvari jer ima već potpisane ugovore za snimanje nekoliko filmova, ali je sigurno da može sebi da dozvoli da napravi pauzu bilo kad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading