Kim nije pozvala surogat-majku na zabavu!

Autor: A. I.

Zabava

27.11.2017

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Kim Kardašijan poželela je da se treći put ostvari u ulozi roditelja, ali s obzirom na to da su joj obe trudnoće bile visokorizične, morala je da potraži surogat-majku. Međutim, sve je iznenadilo to što je najpopularnija Kardašijanka napravila žurku povodom dolaska bebe na svet bez žene koja će je roditi!

RepublikaFoto: instagram.com/kimkardashian
Kim Kardašijan

Naime, Kim tvrdi da surogat-majka nije došla na slavlje jer ona još uvek nije objasnila deci Nort (4) i Sejnt Vestu (2) šta se dešava.

- Nisam pozvala surogat-majku na slavlje... Upoznala sam je sa svojom porodicom ranije tog dana. I znate, razmišljala sam, ali to je čudna odluka koju je trebalo da donesem. Želela sam da bude tamo i da bude deo svega, ali još uvek nisam otišla toliko daleko da svojoj deci objasnim situaciju. Moram da razmislim kako to da kažem deci i želim samo da proslavim rođenje bebe - poručila je Kardašijanka stranim medijima.

Želela sam da bude tamo, ali još uvek nisam otišla toliko daleko da svojoj deci objasnim situaciju

Međutim, u javnosti su se pojavile spekulacije da starleta nije želela da je bilo ko zaseni, a i ona sama je potvrdila da su je mnogi upitali zašto surogat-majka nije prisustvovala proslavi u čast bebe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan

- Videla sam da mi ljudi na internetu postavljaju niz pitanja da li će i ona doći na žurku. Tu, u stvari, i nema nekog pravila. Pitala sam se da li da uopšte napravim proslavu povodom rođenja deteta i, zbog svoje zakasnele odluke, za pet dana sam morala sve da organizujem - zaključila je Kim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading