(VIDEO) POZNATA PEVAČICA U STRAVIČNOM POŽARU IZGUBILA KUĆU: Vatrenu stihiju gasili 12 SATI, uspeli spasiti SAMO NJEGA!

Autor:

Zabava

27.05.2021

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ostala bez doma.

Foto: youtube.com/printscreen
Natalija Kils doživela nemilu scenu

Pevačici Nataliji Kils izgorela je kuća u stravičnom požaru koji je gašen čak 12 sati.

- Ovog vikenda smo moj suprug i ja doživeli požar, i to ne bilo kakav nego onaj zbog kog je moralo da bude angažovano 200 vatrogasaca i za koji je bilo potrebno 12 sati da se ugasi - otkrila je Natalija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cruel Youth (@cruelyouthxo)

- Izgubili smo gotovo sve što smo imali, ali je, na svu sreću, naš komšija uspeo da spase našeg psa Bambija. Sada počinjemo život ispočetka, ali zajedno. Sve ovo je užasno i tragično, a naročito neće biti lako jer smo iza sebe ostavili godinu koju je nama, kao i svima ostalima, obeležila pandemija korona virusa, ali i pored svega osećam sreću i zahvalnost što smo uopšte živi. Hvala hrabrim vatrogascima koji su rizikovali svoje živote da spasu druge. Hvala i prijateljima i članovima porodice kod kojih možemo da prespavamo dok ponovo ne budemo imali svoj dom - dodala je pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cruel Youth (@cruelyouthxo)

Podsećanja radi, njena karijera je doživela neuspeh kada je izvređala takmičara u talent šou-programu "Iks Faktor", nakon čega je i izbačena iz žirija. Povukla se iz javnosti, a potom počela da se predstavlja pod drugim imenom - Tedi Sinkler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading