(FOTO) GLUMICU MALTRETIRAO, TERAO LJUDE DA PIPAJU NJEGOVU SARADNICU: Javile se žrtve poznatog pevača, IZDAT NALOG ZA MENSONOVO HAPŠENJE

Autor: Republika.rs

Zabava

26.05.2021

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Merlin Menson biće uhapšen zbog zlostavljanja žena.

RepublikaFoto: instagram.com/merlin._menson
Definitivno će ga uhapsiti!

Pevač Brajan Hju Varner, odnosno Merlin Menson, poznat je po kontraverznom načinu života, a u poslednje vreme javnosti zapada za oko zbog različitih izjava njegovih saradnica i koleginica da ih je seksualno uznemiravao.

Policija u američkoj državi Nju Hempšir izdala je aktivni nalog za hapšenje pevača  u vezi sa optužbama za napad. Menson je optužen za dve tačke "prekršaja jednostavnog napada klase "A" koji su uključivali videografa tokom koncerta u Gilfordu 2019. godine, a kako policija navodi ti navodni napadi nisu seksualne prirode, prenosi BBC. U izjavi, policija je rekla da su pevač i njegovi agenti "već neko vreme bili upoznati sa nalogom", ali da se on nije potrudio da se vrati i da odgovori na optužbe.

 

Ranije ovog meseca pokazalo se da je Mensonova bivša pomoćnica Ešli Volters tužila pevača, navodeći da ju je seksualno uznemiravao. Pravni tim Voltersove tvrdio je da je Menson bio zastrašujući i nasilan šef koji je rekao prijateljima da mogu da pipaju i poljube gospođu Volters i naterao je da radi 48 sati zaredom. Uprava gospodina Mensona "žestoko je negirala bilo kakve optužbe za napad". Gospodin Menson je negirao navode, rekavši da su to "užasna iskrivljenja stvarnosti".

 

Osim Ešli, nedavno se oglasila i glumica  Esme Bijanko, koja se proslavila u seriji "Igra Prestola", takođe ga je optužila za seksualno zlostavljanje, a kako je tada rekla, on je nju maltretirao na užasne načine. Takođe glumac Kori Feldman je podelio svoje priznanje koje se tiče Merlina Mensona, a na sve to glumica Evan Rejčel Vud je optužila svog bivšeg dečka, poznatog muzičara Merlina Mensona za zlostavljanje, manipulaciju i ispiranje mozga. 

Kako prenosi "Blic"  svaka optužba predviđa moguću zatvorsku kaznu kraću od godinu dana i novčanu kaznu do 2.000 američkih dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading