ANASTASIJA UBRIZGALA FILERE U OBRAZE ZA VIŠE OD 1.800 EVRA! Svi su u šoku kako sada izgleda, ali ona otkriva: NE ZAUSTAVLJAM SE!

Autor: Republika

Zabava

24.05.2021

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Pokreščuk iz Kijeva tvrdi da zahvaljujući filerima, koje pravi sama, ima najveće obraze na svetu i ne planira da se na tome zaustavi.

RepublikaFoto: Instagram/ _just__queen_
Anastasija Pokreščuk privlači pažnju gde god se pojavi   

Ukrajinka Anastasija Pokreščuk (32) iz Kijeva toliko je opterećena ubrizgavanjem raznoraznih filera u svoje telo, posebno u lice, da je rešila da obori rekord i postane žena sa najvećim obrazima na svetu, tvrdeći da je dosad to već i uspela nakon što je za supstancu za injekcije, koju je sama spravila, potrošila vrtoglavih 1.800 evra. 

Međutim, kako tvrdi, ona se na tome neće zaustaviti, već će hijaluron i druge injekcije nastaviti da ubrizgava gde smatra da treba, kao i da će u narednom periodu posebno raditi na svojim novim grudima i zadnjici. 

Anastasija, koja se predstavlja kao instagram model, je "recept" ta spravljanje filera pronašla na jednom tutorijalu na internetu, odakle je pratila uputstva lekara i odlučila da svoju "lepotu" uzme u svoje ruke. 

- Izgledala sam kao miš pre nego što sam povećala obraze. Obožavam filere i ne vidim da ću u skorije vreme prestati da ih ubrizgavam - ispričala je ona brojnim medijima koji su zainteresovani da čuju zbog čega se odlučila za tako drastičnu promenu izgleda. 

 

 

Anastasija ima 264.000 pratilaca, a nedavno ju je jedna od njih pitala kada namerava da još poveća grudi i na koju veličinu, kao i da li planira da stavi još silikona u zadnjicu? Ona je na to uzvratila da će grudi sigurno uvećati do veličine D, ali da to više neće činiti silikonom, već sopstvenom masnoćom koju će prvobitno izvaditi liposukcijom. Isto važi i za zadnjicu. 

Osim obraza, grudi i zadnjice, koje je menjala, Anastasija je filere stavila i u usne, vilicu i bradu, a ima i vinire na zubima. Ništa od estetskih promena nije krila, pa je sa svojim fanovima podelila čak i kada je izbrusila svoje prirodne zube na kočiće kako bi na njih stavila navlake. 

 

 

Ona se nije libila ni da objavi fotografije kako je izgledala pre svih intervencija na telu, zbog čega je pokrenula lavine komentara kako je neuporedivo lepše izgledala ranije, a među brojnim napisima bilo je i brutalnih uvreda na njen račun.        

- Nakon što sam prvi put sebi ubrizgala injekcije i videla promenu na obrazima, odmah sam se zaljubila u novu mene. Ja razumem da oni sada ljudima izgledaju čudno, ali mene to ne dotiče - samouvereno je rekla Anastasija.                   

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading