PRAVI JE TRENUTAK DA PRIZNAM DA SAM GEJ! Balkanska zvezda progovorila o svojoj seksualnosti!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.05.2021

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severna Makedonija ove godine na pesmu "Evrovizije" poslala je Vasila Garvanlieva koji je sve iznenadio jednim otvorenim priznanjem.

Foto: youtube.com/Eurovision
Predstavnik Severne Makedonije priznao da je gej

Naime, Vasil je osetio potrebu da uoči takmičenja progovori o nekim intimnim stvarima, te se dotakao i teme seksualnosti.

On je javno priznao da je gej, a potom dodao i da je to ujedno najnezanimljivija stvar u vezi njega: 

- Imao sam osećaj da je sada pravi trenutak da ispričam sve o sebi,da srušim sve zidove i dam publici sebe onakvog kakav jesam. To je ujedno i jedna od najnezanimljivijih stvari o meni, činjenica da sam gej - ispričao je Vasil za a britanski magazin "Attitude", a potom su njegov intervju preneli brojni svetski mediji.

Inače, predstavniku Severne Makedonije, Vasilu Garvanlievu, stiglo je više od 400 pretnji smrću, izjavila je ministarka spoljnih poslova Bugarske Ekaterina Zaharijeva.

Motiv za skandalozne poruke oni koji su mu pretili pronašli su u njegovoj izjavi i priznanju da ima i bugarsko državljanstvo, piše Telegraf.rs

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bucko

15.05.2021 17:42

Da bi pobedio.

Odgovori 10 1
Bzvz

16.05.2021 00:37

Kako bedno skupljanje jeftinih poena.