OPTUŽILI JE ZA MOBING I ZA MALTETIRANJE ZAPOSLENIH, SAD UKIDA ČUVENU EMISIJU! Ja sam žrtva jer sam žena

Autor: Republika

Zabava

13.05.2021

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena američka voditeljka Elen Dedženeris otkrila je da će posle 19. sezone svoje čuvene emisije prestati sa njenim emitovanjem, što je mnoge zaprepastilo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Elen Dedženeris odlukom je zaprepastila fanove  

Čuvena američka voditeljka Elen Dedženeris, koja je u svojoj emisiji godinama ugošćavala najveća imena svetske šoubiz scene i za čiju su se pažnju kao novinara utrkivala i megapoznata lica, objavila je kako posle mnogo godina "gasi" tok-šou i to zbog nesnosnih pritisaka i optužbi.

Dedženerisovu je, naime, grupa od devet bivših i jednog aktivnog zaposlenog na njenom programu optužila za mobing i stravične uslove poslovanja, da bi na kraju, kako je otkrila, doživela i to da su pojedinci izmišljali kako je rejting emisije toliko loš da "ona nema drugog izlaza osim da se povuče". 

Isprva je poznata voditeljka istrpela sve udarce, ali je na kraju posustala i obznanila da će ipak nakon 19. sezone, čija se prva epizoda emituje danas u SAD. 

- Napadi koje sam trpela bili su ništa drugo nego čista mizogamija (prim. aut. mržnja prema ženama). Da to nije tako, stvarno bih razmislila o povratku na scenu. Ovako je neidrživo. Ja nisam od kamena, veoma sam osetljiva. Napadi koje sam trpela i sve optužbe su krajnje neosnovane, nisam imala predstavu kakvi su odnosi među zaposlenima kojih ima više od 250. Da je bilo ko od njih došao kod mene i rekao mi da postoji takav i takav problem, bilo bi rešeno - istakla je Dedženerisova.                    

Inače, jedna od zaposlenih koja je nekad radila na emisiji poznate voditeljke čak je tvrdila da je dala otkaz jer je trpela rasističke uvrede. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading