SUPRUGA SLAVNOG GLUMCA UHVAĆENA U NAJMANJEM BIKINIJU, PARADIRALA PRED MASOM!

Autor:

Zabava

21.04.2021

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati par uživa na brazilskoj plaži!

Foto: youtube.com/printscreen
Uživa sa partnerkom... Vensan Kasel

Francuski glumac Vensan Kasel (54) fotografisan je zajedno sa svojom zanosnom suprugom Tinom Kunaki (24) na jednoj plaži u Brazilu. 

Oni su boravili na plaži u Rio de Žaneiru, a ono što je svima bilo primetno jeste da njegova supruga koja je mlađa čak 31 godinu od Vensana, nije ispuštala telefon iz ruku i da se stalno slikala. Čak je i glumac pomagao da napravi što savršeniju fotografiju.

Foto: youtube.com/printscreen
Vensan Kasel

Par najčešće provodi vreme na plaži, a ne ustručava se i da razmenjuje strasti pred svima i uživa u tome da pokazuje svoja izvajana tela.

Uprkos tome što Kasel naporno vežba da bi ostao u formi i parirao 31 godina mlađoj partnerki, ona ga je ipak zasenila u crvenom minijaturnom bikiniju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TINA KUNAKEY (@tinakunakey)

Ova manekenka može da se pohvali izrazito vitkom figurom, predugim nogama i bujnim grudima, što rado pokazuje i na društvenim mrežama, te nije ni čuda što je insistirala da je Vensan fotografiše u ovom provokativnom kostimu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TINA KUNAKEY (@tinakunakey)

Podsetimo, Kasel je pre Tine bio u braku sa Monikom Beluči, sa kojom ima i dve ćerke - Devu i Leoni. Tačku na brak su stavili 2013, a glumac je tri godine kasnije sreću ponovo pronašao sa Tinom, koja je tada imala svega 19 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading