TRI DOKUMENTARCA O SUNOVRATU KARIJERE: Depa skupo koštali SKANDALI!

Autor:

Zabava

17.04.2021

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pripremi čak tri dokumentarna filma o krahu karijere!

Foto: instagram.com/vilivonkavilivonka
Džoni Dep

Kraj glumačke karijere slavnog Džonija Depa biće prikazano u čak tri dokumentarna filma.

Naime, prisutna su mišljenja da je njegovoj karijeri došao kraj nakon što je izgubio tužbu za klevetu protiv bivše Amber Herd i britanskog tabloida, a koji su ga optužili za nasilje nad ženama.

Dokumentarci se snimaju u Americi i Velikoj Britaniji, a jedan priprema i britanski ITV.

- Gledanje dokumentaraca će biti posebno mukotrpno Depu koji bi najradije da se cela ova priča završi i zaboravi-  rekao je izvor za strane medije, pa dodao:

Foto: instagram.com/tania_grimaldo_
Kraj karijere... Džoni Dep

- Ali priča o tome kako je multimilioneru koji je bio zlatni dečko Holivuda postao glavni akter svoje vlastite propasti previše je senzacionalna tema da se ne istraži.

Inače, produkcijska kuća Optomen od prethodnog leta priprema dokumentarac pod radnim nazivom „Dep vs Herd“, a kako piše britanski Sun.

Podsetimo, nakon što je u novembru prošle godine izgubio sudski spor s bivšom, produkcijske kuće „Warner Bros" i "Dizni" otpustile su glumca. Prošlog meseca odbijeno mu je odobrenje za žalbu na presudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading