ELIZABET OLSEN DA SE IZVINI SRBIMA: Američki glumac OŠTRO osudio koleginicu!

Autor:

Zabava

06.04.2021

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Adam Devenport, koji već pola godine boravi u srpskoj prestonici, rekao je da oštro osuđuje izjavu koleginice Olsen o Srbiji i srpskom narodu te da bi se trebala javno izviniti svim Srbima.

RepublikaFoto: instagram.com, youtube.com
Oštro osudio koleginicu... Adam Devenport

Adam je istakao da se apsolutno ne slaže sa onim što je glumica rekla, te da je on doživeo sve najbolje u Beogradu.

- Smatram da bi trebalo da se izvini Srbima! Takođe je problem što širi netačne informacije. Srbija ne da ne postoji samo 13 godina, kako je Elizabet Olsen rekla, nego je vekovima starija od Amerike iz koje oboje dolazimo!- rekao je Adam.

- Kada dolazite u nepoznatu zemlju da snimate, koristite dobrobit te zemlje da bi vaša karijera bila bolja. Svi lokalci sa kojima sarađujete su tu da vam pomognu, kao i vašem projektu- istakao je glumac pa dodao:

- Filmska zajednica je globalna i ne sme da zna za granice. Naša odgovornost kao glumca je da stvorimo empatiju i razumevanje kroz naše likove tako da publika može da prepozna bašu ljudskost uprkos razlikama. Zato sam šokiran što je Elizabet Olsen toliko bezosećajna i ne poštuje drugu kulturu, posebno što je provela izvesno vreme u Srbiji radeći na projektu koji je sama izabrala. Smatram da treba da se izvini Srbima! Takođe je problem što širi netačne informacije. Srbija ne ne da postoji samo 13 godina, kako je Elizabet Olsen rekla, nego je vekovima starija od Amerike iz koje oboje dolazimo!- rekao je Adam.

 

Glumac je istakao da se treba javno kritikovati sistem koji kaže da sve što nije iz Holivuda nije vredno.

- Mislim da su njene izjave proistekle iz Američkog egocentrizma da sve što nije Holivud, nije vredno. Moramo da javno kritikujemo taj sistem kako bi se nešto promenilo. Mnoge divne filmske priče su ispričali autori širom sveta- zaključio je.

Adam Devenport se doselio iz Njujorka u Beograd u oktobru mesecu. Radio je kao producent, glumio na of-Brodveju, osvojio Nezavisnu nagradu u Linkoln centru i muzičku nagradu za izvođača godine. Trenutno radi na nekoliko projekata u Srbiji. Uskoro počinje snimanje istorijskog projekta, iza kojeg stoji poznata srpska produkcijska kuća. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading