KADA SAM SAZNALA DA JE MOJ DEDA, SILOVATELJ MRTAV, SHVATILA SAM DA JE NAPOKON GOTOVO! Potresna ispovest filmske dive!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.04.2021

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudska diva Šeron Stoun otkrila je do sada nepoznate detalje iz svog života, a pojedini su čak i na granici sa bizarnim.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Potresna ispovest Šeron Stoun

Glumica je otkrila neverovatnu situaciju koja joj se desila nakon operacije kojoj se podvrgla zbog tumora na grudima.

Naime, kako tvrdi, Šeron je po buđenju iz anestezije primetila da su joj grudi uvećane i tada je otkrila da su joj zapravo ugradili silikone dok je ona bila na operacionom stolu. Kada je upitala lekare šta se dešava, oni su joj dali sasvim neprimeren odgovor: 

Kada su me previli, shvatila sam da imam veće grudi za jedan broj, a doktor je rekao da će bolje izgledati uz veličinu mojih kukova - napisala je u novoj knjizi, čije odeljke prenosi časopis Tajms, piše Objektiv.

Ovaj incident je samo jedna od brojnih neugodnih epizoda koje je detaljno opisala Šeron Stoun (63) u svojoj knjizi "The Beauty od Living Twice"

Šeron je takođe ispričala kako je nju i njenu sestru Keli u detinjstvu seksualno zlostavljao njihov deda. On je umro kada je glumica imala 14 godina.

Bizarno zadovoljstvo što je napokon mrtav pogodilo me poput tone leda. Pogledala sam Keli i ona je shvatila. Imala je 11 godina. Bilo je gotovo.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kultna scena iz filma "Niske strasti"

Takođe je detaljno opisala što se događalo prilikom snimanja eksplicitne scene u filmu “Niske strasti” koji ju je proslavio. Napisala je da su je prevarom nagovorili da skine donji veš za čuvenu scenu policijskog ispitivanja. Rekli su joj da ‘odbija svetlost’ i uveravali je da joj se neće videti intimni delovi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading