TRIKIJEVA ĆERKA PRONAĐENA OBEŠENA U BOLNIČKOJ SOBI: Stravični i mučki detalji MENTALNOG ZLOSTAVLJANJA ćerke poznatog REPERA

Autor: Republika.rs

Zabava

30.03.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okončala svoj život u bolnici nakon što je pretrpela ozbiljnu epizodu mentalnog rastrojstva koje je usledilo nakon nastupa.

RepublikaFoto: facebook
Mina je pronađena mrtva u bolničkoj sobi

Ćerka slavnog repera Trikija, MinaTopli-Bird (24) pronađena je obešena u bolničkoj sobi u Darlingtonu. Tragediji koja se dogodila 2019. prethodilo to što je talentovana pevačica smatrala da joj se ljudi smeju tokom svirke, što se veoma negativno odrazilo na njeno mentalno zdravlje, pokazala je istraga, čiji su rezultati sada objavljeni, piše "San".


Ćerka bivšeg člana benda "Massive Attack" Mina Topli-Bird nastupala je sa svojim bendom u Njukaslu nekoliko dana pre nego što je pronađena mrtva u bolnici Vest Park u Darlingtonu. Detektiv Džon Tajrs rekao je da je mlada žena mislila da joj se na poslednjem nastupu sa grupom "404", koji je prošao veoma loše, publika "nasmejala", piše "San".

Nakon toga je pevačica sišla sa voza u Darlingtonu, a prijatelj i kolega iz benda Brendon Marfi odvezao ju je u bolnicu nakon što je pokušala da hoda ispred automobila, pokazala je istraga. Kada su stigli u bolnicu, Mina je pokušala da naudi sebi.

Marfi je rekao da je primetio tokom nastupa da se Mina ne oseća dobro. Pokušao je da brine o njoj, istakao je u izjavi. Otkrio je i da mu je pevačica tokom putovanja vozom u London rekla da je pokušala da otvori vrata voza koji je bio u pokretu. A kada je sa njom stigao u Darlington, nazvao je njenu baku koja mu je rekla da je odveze do najbliže bolnice. Mina nije pila alkohol niti je uzimala narkotike, naglasio je Marfi i dodao da njegova prijateljice ove supstance nije uzimala najmanje godinu dana pre smrti, svesna njihovog uticaja na njeno zdravsteno stanje, navodi "Gardijan".

RepublikaFoto: facebook
Mina

Mrtvozornik Džejms Tompson izjavio je da je pevačica nekoliko godina bolovala od mentalnih bolesti, tokom njenih poslednjih dana života o njoj su brinuli medicinski radnici bolnice u Darlingtonu.

Bolnica je saopštila da je Mina Topli-Bird pronađena mrtva u bolničkoj sobi, u 16 časova, osmog maja 2019. godine. Pokušavali su da je spasu, ali bezuspešno.

Klinički psiholog Sonja Barouz koja je lečila pevačicu od psihoze, rekla je da je Mina verovala da zaslužuje da umre zbog loših stvari koje je uradila.

RepublikaFoto: facebook
Pronađena obešena

Pokrenuta je istraga povodom njene smrti, u naredna četiri dana ispitivaće se njen dolazak u Darlington, prijem u bolnicu, način na koji su zdravstene službe u Londonu saznale o njenom stanju i način na koji je njeno telo prebačeno u britansku prestonicu.

Reper Triki je 2003. nastupao na novosadskom Egzitu, a 2011. boravio je u Beogradu zbog promocije albuma “Mixed Race".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading