Nikolas Kejdž se oženio peti put: Ovako izgleda nova žena slavnog glumca!

Autor:

Zabava

29.03.2021

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac po peti put stao na "ludi kamen".

Foto: youtube.com/GQ
Nikolas Kejdž po peti put pred oltarom...

Nikolas Kejdž smatra da je njegova "peta sreća" Japanka Riko Šabata. 

Slavni glumac proslavio se filmovima poput "Medeni mesec u Las Vegasu" i "Napuštajući Las Vegas" a očigledno je da mu je "Grad greha" itekako prijao, s obzirom na to da je svadbu organizovao upravo u Las Vegasu. 

Kejdž se čak pet puta ženio, a poslednja izabranica koju je upoznao početkom prošle godine u Japanu, čak je tri decenije mlađa, a samo tri godine mlađa od sina poznatog glumca. 

Intimna ceremonija organizovana je u skupocenom hotelu "Wynn" uz kombinaciju katoličkog i šintoističkog obreda. 

Venčanje su posebno obeležili stajlinzi mladenaca, svečani kimono umesto venčanice sa dugačkim crnim plaštom koji je nosila dvadesetsedmogodišnja Šabata, i sako sa potpisom Toma Forda koji je nosio Kejdž. 

Ceremonija je bila zakazana za 16. februar, na dan rođenja njegovog oca Augusta Kopola, brata legendarnog sineaste Frensisa Forda Kopole.

Zanimljivo je da je venčanju prisustvovala i njegova treća po redu žena Alis Kim, sa kojom ima petnaestogodišnjeg sina Kal-Ela.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading