KADA JE OBJAVIO SVOJ MEGA HIT, NJEGOVA DEVOJKA SE NIJE NI RODILA: Poznati pevač u vezi sa 48 godina mlađom cicom, otkriveni DETALJI veze

Autor:

Zabava

03.03.2021

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad je američki pevač Don Meklin 1971. objavio svoj najveći hit "American Pie", njegova devojka još nije bila ni rođena.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Pevač srećan u vezi sa mlađanom devojkom

Poslednjih pet godina, 75-ogodišnji pevač u vezi je s 27-ogodišnjom manekenkom Paris Dilan, koja se proslavila u rijaliti šouu MTV-ja "Ketfiš".


- Ona je najdivnija osoba koju sam poznavao", rekao je Meklin za magazin Pipl prošle nedelje. "Razmišljam o njoj kad pevam dosta svojih pesama."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Paris (@parisdylan550)

Meklin je bio u braku s prvom suprugom Kerol od 1962. do 1972. godine. Zatim je 1987. oženio Patrišu Šnijer. Međutim, par se razveo 2016. godine zbog optužbi za porodično nasilje.

- Ljubav je najvažnija stvar koju možete da imate -  rekao je. - Morate voleti nekoga. Mržnja je takav teret i potpuni gubitak vremena. Volim svoju decu i volim svoju devojku. Lud sam za njom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Paris (@parisdylan550)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading