Sajmon hitno operisan, umalo ostao nepokretan!

Autor: Republika.rs

Zabava

26.02.2021

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sajmon Kauel pre nekoliko meseci pao je sa bicikla i morao je hitno da operiše leđa koja su mu bila u veoma lošem stanju nakon povrede.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sajmon Kauel

Čuveni Sajmon Kauel proživeo je agoniju nakon nesreće i sledi mu duži oporavak.  Velika podrška  bila mu je devojka Loren Silvermen i njegov sin Erik.

Sajmon je za strane medije ispričao kako se njegov sin našalio i nazvao ga “čovekom od gvožđa” kada je tatu prvi put video s metalnim šipkama u leđima.

Moglo je biti i gore, mogao sam da ostanem nepokretan. Znao sam da sam slomio leđa čim sam se spustio. Bilo je stvarno, zaista nekako iznenada i zabolelo me – rekao je Kauel za strane medije.

Sajmon se nekoliko meseci pre nesreće okrenuo biciklizmu jer mu je upravo to pomoglo da izgubi oko 27 kilograma. U karantinu je uživao, to mu je smirilo životni stil i podstaklo ga da jede zdravo. Pridržavao se zdravih navika poput doručka, sam je kuvao, vežbao…

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading