ROK ZA PREDSEDNIKA? Dvejn Džonson razmatra kandidovanje na izborima ukoliko narod to želi!

Autor:

Zabava

19.02.2021

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka filmska zvezda Dvejn Džonson bi mogao biti kandidat za predsednika SAD na sledećim izborima!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dvejn Džonson

Dvejn Džonson, poznatiji kao Rok (The Rock), ozbiljno razmatra učestvovanje u trci za predsednika SAD ukoliko je to "ono što narod hoće", ali zastupnik Zelene partije Majkl O'Nil nije siguran da nekadašnja zvezda američkog rvanja, a sada Holivuda, ima ono što je potrebno za tako nešto.

O'Nil je za TMZ rekao da sumnja da je Džonson dovoljno jak da se izbori sa prljavim trikovima koje bi Republikanci i Demokrate koristili protiv njega kako bi "zadržali demokratiju u svojim šakama".

On dalje navodi da su ove dve partije kao "brutalni karteli" koji ne dozvoljavaju glasačima da dođu do bilo kakvih realnih alternativa.

- Ukoliko nije spreman da uđe u koštac sa elitnim milijarderima, kao i na to da se njegovi bogati drugari iz Holivuda okrenu protiv njega... Nije pogodan za Zelenu partiju - kaže O'Nil.

Međutim, on je svestan činjenice da Džonson ima ogroman broj obožavalaca, pa je moguće da će privući dovoljno glasača, ali samo ako njegov program podrazumeva zdravstvo, stambena pitanja, obrazovanje i zapošljavanje kao osnovna ljudska prava.

U tom slučaju, O'Nil kaže da bi bio zainteresovan za Džonsonovo članstvo u partiji i rušenje političkog "duopola" u državi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading