(FOTO) SVI BRUJE O OVOME! KRIS DŽENER JAVNO PODRŽALA BEOGRAĐANKU: Kako je Nini pošlo za rukom ono o čemu mnogi maštaju?

Autor:

Zabava

09.02.2021

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Kardašijan-Džener je fenomen današanjeg vremena i nema kutka na ovom svetu gde nisu uveliko poznati.

Foto: instagram.com/krisjenner
Kris Džener

Od pojava koje mnogi smatraju čistom zabavom, napravili su bogatsvo koje se meri u milijardama dolara. Njihov uticaj je neosporan, a jedna Beograđanka ima čast da joj se čuvena "Mamadžerka" lično zahvali.

Najpoznatija mama u svetu šoubiznisa Kris Džener je jedna od najvećih stilskih ikona. Njen minimalistički stil, svedeni krojevi, ali i moćni outfiti, koje bi malo ko mogao da iznese, sinonim su za klasičnu modu, koju bi svaka žena od stila i stava trebalo da ponese.

Omaž njenom stilu, u susret dvadesetoj i ujedno poslednjoj sezoni porodičnog rijalitija "U korak sa Karadšijanima", odala je Beograđanka, čiji modni ukus na Instagramu sledi čak skoro 27.000 pratilaca.

Profil Stylebynini odiše neverovatnom dozom elegancije, a na hiljade žena, baš tu pronalazi modnu inspiraciju. Beograđanka, o kojoj se u modnim krugovima danas priča glasnije nego inače, stoji iza ovog profila, među čijim pratiocima se nalaze i Eva Longoria, Talije i Kris Džener koja se na svom Instagramu javno zahvalila Srpkinji.

Naime pomenuti Instagram profil, iza koga stoji mlada Beograđanka Nina Panić, napravio je omaž modnom ukusu Kris Džener, i objavio nekoliko omiljenih outfita poznate "momager-ke". Kris Džener se na društvenim mrežama javno zahvalila Instagram profilu iza koga stoji Nina, zbog čega se u modnim krugovima o njoj i njenom uspehu priča više nego ikad, piše Story. Zbog ovog postupka legendarne Kris, a imajući u vidu njen uticaj i status, Ninu bi mogla zapratiti neka mnogo važna imena u svetu šou biznisa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? ?? ???? (@stylebynini)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading