(FOTO) AUUU, ŠTA JOJ SE DESILO: Važila je za najslađu devojku Holivuda, a sada ne liči na sebe

Autor: Telegraf Republika

Zabava

08.12.2020

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica već godinama ne može "da dođe sebi" i ulazi iz problema u problem.

RepublikaFoto: printskrin/barndogusn
Miša Barton

Britansko-američka glumica Miša Barton (34), koja je počela da se bavi glumom još kao devojčica, sada više ne liči na sebe iz mlađih dana.

Inače, Miša se proslavila kada je tumačila ulogu Marise Kuper u popularnoj seriji koja se emitovala od 2003. do 2006. godine, a njen fizički izgled se dosta promenio. Miša je bila poznata po vitkoj figuri, nežnom licu i dugoj kosi, a sada izgleda dosta drugačije.

 

 

Ona se u poslednjih nekoliko godina ugojila, kosu je skratila, a svi primećuju njen podbradak koji se konstantno povećava. Izgleda da Miša nema dobre navike, a poznato je i da je godinama bila zavisna o alkoholu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @_misha_barton_

 

Tokom snimanja serije "The O.C." Miša se sprijateljila s Lindzi Lohan i Keli Ozburn, a bila je čest gost na žurkama u Los Anđelesu, ako ne i prečest. U intervjuima kasnije je istakla da je u to vreme mislila da se od nje očekuje da izlazi i mnogo radi u isto vreme, ali kasnije je shvatila da je to put prema dnu.

U maju 2007. godine je hospitalizovana zbog mešanja tableta s alkoholom, a iste godine je i uhapšena jer je vozila automobil, a nije imala važeću vozačku dozvolu. Godinu kasnije osuđena je na tri godine zatvora uslovno, morala je da odlazi na predavanja o štetnosti alkohola pa je platila 2.000 dolara kazne.

U julu 2009. godine njen životni stil je došao do vrhunca pa su njeni roditelji i agent organizovali "intervenciju" jer su zaključili da Miša nije sposobna da odleti u Njujork zbog jednog događaja. Uoči sastanka s agentom i roditeljima uzela je jake sedative pa se ubrzo onesvestila.

Odvezli su je u bolnicu, gde je sve toliko izmaklo kontroli da je pretila i da će da počini samoubistvo. Doživela je nervni slom pa je primljena u psihijatrijsku bolnicu. Barton je kasnije rekla da nikada nije bila suicidna, već je bila u depresiji.

 

 

Godinama kasnije, u januaru 2017. godine Miša je odvedena u mentalnu instituciju, pa je ponovo šokirala svet.

Lepa glumica koja je važila za jednu od najlepših poznatih žena Holivuda tada se u Los Anđelesu, samo u košulji, naginjala preko ograde i vikala da je "njena majka veštica", spominjala je i propast sveta, nakon čega su uznemirene komšije pozvale policiju i vatrogasce.

To, inače, nije bio prvi put da je Miša završila na "psihijatrijskoj evaluaciji".  2007. godine je doživela nervni slom i bila je zadržana nekoliko nedelja u mentalnoj instituciji. Potom, 2009. godine je posle incidenta kod zubara dve nedelje prisilno završila na novom "ispitivanju", a svi se nadaju da će konačno "doći sebi", pa stati na svoje noge i vratiti se na dobar put.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading