KARDAŠIJANKE ŠIRE TEORIJU ZAVERE: Maske koje moramo da nosimo si kancerogene!

Autor: Republika.rs

Zabava

05.11.2020

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

One imaju svoje teorije.

RepublikaFoto: instagram.com/kourtneykardash

Kortni Kardašijan, koja se kao i ostatak porodice proslavila učešćem u rijalitiju, objašnjava ljudima kako nije pametno pokrivati lice za vreme pandemije zaštitnim maskama jer će tako dobiti rak. 

- One plave medicinske maske koje se obavezno moraju nositi u prodavnicama i na aerodromima su izrađene od PFTE-a, karcinogena izrađenog od sintetičkog fluorida. Prema stranici Cancer.Org povećavaju rizik od raka jetre, testisa, gušterače, tumora bubrega i dojke + ulcerozni kolitis, bolesti štitnjače, preeklampsiju i visokog kolesterola. Velika izloženost može uzrokovati simptome nalik gripu i krvarenje u plućima, što dovodi do gušenja - napisala je na svom Instagramu.

Foto: instagram.com/kourtnaykardashian.com

Iako zvanično ne postoje dokazi koji   potkrepljuju tvrdnje Kardašijanke, ona je svoje stavove podelila sa  aviše od 100 miliona pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Kortni očigledno nije razmišljala o posledicama ovakve svoje objave s obzirom na to da ona, kao i njene sestre imaju velikog uticaja na brojne devojke širom sveta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading