(FOTO) POZNATA PEVAČICA SE FOTOGRAFISALA POTPUNO NAGA: Ovako izgleda moje telo zbog BOLESTI SA KOJOM SE DECENIJAMA BORIM!

Autor: stil.kurir.rs, Republika

Zabava

31.10.2020

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrabar potez.

RepublikaFoto: instagram.com/eddiecibrian Verified
Glumica otvorila dušu

Američka pevačica i glumica Lien Rajms odlučila je javno progovori o svojoj kožnoj bolesti s kojom se nosi veoma dugo.

Priznala kako je osećala  potrebu da progovori o psorijazi, koja joj je dijagnostifikovana kada je imala samo dve godine.

 

Pevačica je o tome i ranije govorila, ali sada je to odlučila učiniti na drugačiji način. Zato je na društvenim mrežama pozirala u potpunosti gola kako bi privukla pažnju što većeg broja ljudi, a što joj je sudeći po komentarima i podršci koju je dobila i te kako uspelo.

-Ovo je pravo vreme da svima pokažem kako moja psorijaza izgleda. Znate onaj osećaj kada ste nešto dugo vremena držali u sebi pa to podelite s nekim i osetite olakšanje? To meni znači ove fotografije. Trebalo mi je ovo. Moje celo telo, um, moj duh, očajno su ovo trebali", napisala je na Instagramu uz fotografiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading