IME KOJE JE ANĐELINA DALA DETETU SIMBOLIŠE SUROVU PORODIČNU TAJNU: Ceo svet je osuđuje nakon ovgo saznanja!

Autor: Story.hr, Republika

Zabava

30.10.2020

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška priča.

RepublikaFoto: instagram.com/angelinajolieofficial
Anđelina sa ćerkom

Glumica i po mnogima jedna od najljepših žena na svijetu  Anđelina Džoli majka je šestero dece.  Ona je troje dece usvojila a troje je rodila za vreme braka sa Bradom Pitom. Prva se, 2005. godine u Namibiji rodila Šajlo Nouvel koja je medijima itekako zanimljiva otkako se počela oblačiti kao dečak te nakon što je promenila ime u Džon.

Međutim, jeste li se ikada pitali koja se 'tajna' skriva iza njenog pravog imena i šta 'Šajlo' uopše znači?

Naime, u javnosti je manje poznata činjenica da je Anđelina trebala imati stariju sestru.  Njeni slavni roditelji pre Anđeline čekali su devojčicu koja je trebala da se zove 'Šajlo Baptist', piše portal thethings.com.

 

Međutim, glumičina majka je nažalost pobacila i beba nikada nije rođena te je upravo zbog toga ime Šajlo  oduvek ima poseban značaj za nju. Ne čudi stoga da je baš ovo me glumica odabrala za svoje prvo biološko dete. 

Inače, u februaru ove godine Šajlo  je promenila ime u Džon, a strani mediji pišu i kako će se uskoro podvrgnuti operaciji promene pola. '

Ona želi biti dečko, pa smo joj odrezali svu kosu. Voli nositi mušku odeću i misli da je jedna od braće', rekla je glumica svojevremeno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading