(FOTO) EŠLI GREJEM, PLUS SAJZ MODEL, OBJAVILA FOTOGRAFIJU NA KOJOJ JE POTPUNO NAGA, SASULI JE SUROVIM KOMENTARIMA: Lepa si, ali svetu ne treba da te vidi golu!

Autor: Republika

Zabava

22.10.2020

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je bilo bolno.

RepublikaFoto: instagram.com/theashleygraham
Plus sajz model

Jedna od najpoznatijih plus sajz manekeni Ešli Grejem ni malo se ne libi da pokaže svoje kilograme, često i u provokativnim izdanjima zbog čega ponekad nailazi i na osude.

Da je granica između potenciranja prirodnog izgleda i vulgarnosti tanka, dokazuju njene objave koje podele mišljenja njenih pratilaca. Međutim, sve je više onih koji je zbog toga kritikuju.

 

 

 

Ešli Grejem često delila fotografije svog tela, ali potpuno realne, sa svakom strijom i celulitom koji bi mnoge njene koleginice rado posvetile čuvenom fotošopu. Osim toga, jednom prilikom objavila je fotografiju na kojoj doji svoje dete, sa krupnim kadrovima svojih grudi i stomaka.

Iako se u svojoj trudnoći ugojila 22 kilograma, Ešli je često isticala da ne mari za to. Naprotiv, na društvenim mrežama ističe da je najvažnija ljubav prema samom sebi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nakie big girl ??

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on Oct 18, 2020 at 7:38am PDT

 

Sada je objavila fotografiju na kojoj je potpuno naga, a nakon toga usledili su brutalni komentari:

-Ovo je odvratno. Ti si majka.. Koliko pažnje je dovoljno nekome? Ništa više nije privatno..... Ešli, lepa si žena ali svet ne treba da te vidi golu - samo su neki od komentara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading