SKANDAL! MEGAN MARKL DOBILA POLNU BOLEST! Zarazila i supruga Harija?!

Autor: Srbija Danas

Zabava

01.10.2020

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako pišu američki mediji, Megan Markl je navodno dobila jednu od najčešćih bakterijskih polno prenosivih bolesti - hlamidiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Megan i Hari

- Hlamidijsku infekciju sa razlogom nazivaju "tihom epidemijom" jer se pojavljuje bez simptoma koje možete lako primetiti, no to je bolest koja može dovesti do ozbiljnih komplikacija. Srećom, Megan je na vreme reagovala, pa posledica neće biti. Dobila je je terapiju antibioticima, a osim Megan, moraće da se leči i princ Hari te im je preporučeno da izbegavaju polne odnose neko vreme - rekao je ugledni američki doktor koji je želeo da ostate anoniman. 

Brojni obožavaoci supružnika, ogorčeni su što su ove informacije dospele u javnost te traže od medija, koji je vest objavio prvi, da iznese puno ime i prezime lekara te da ga kazni jer je prekršio kodeks medicinske etike.

- Ovo je poražavajuće, to su osnovna prava svakog čoveka i osnovna pravila kojih se jedan, navodno ugledni lekar, mora pridržavati - bio je jedan od komentara na društvenim mrežama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading