Skandal: Glumica prevarila muža sa svekrom, uhvatio ih tokom se*sa u dnevnom boravku!

Autor: Blic.rs

Zabava

26.09.2020

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turska glumica Gokče Bahadır (38), zvezda serije 'Osveta u štiklama', živi život iz sapunica u kojima i glumi.

Foto: instagram.com/printscreen
Gokče Bahadir

Požalila se nedavno turskoj javnosti kako nema sreće u ljubavi, a 'procurili' su i detalji o njenom bivšem suprugu, glumcu Aliju Sunalu (43). Par se venčao 2011., a brak je potrajao samo godinu dana.

- Ušli smo u brak iz velike ljubavi, ali smo odlučili da se raziđemo jer su nam se putevi razilazi - rekla je tada glumica. Detalje bračnih problema nije otkrivala. Izvori bliski Gokče tvrde da se njihov brak raspao jer ju je suprug uhvatio u ljubavnom klinču sa svojim ocem Kemalom Sunalom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alisunal (@alisunal) on Nov 19, 2019 at 1:31am PST

- Pokojni Kemal bio je veliki zavodnik. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nije ju sprečila ni činjenica što je stariji od nje 30 godina - otkrio je izvor blizak glumici.

Šuška se kako ih je raskrinkao Ali koji je bio na putu, a vratio se dva dana ranije. Prvo je vidio očev automobil u svom dvorištu, a potom ih je zatekao golišave u dnevnom boravku.

Glumac je od 2018. u srećnom braku s Nazli Kurbanzade, a imaju ćerku Narin Sunal (1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading