Kukavički potez: Bali-beg se razvodi od žene jer ne može da trpi njenu depresiju, a ona ga je izbavila iz njegove!

Autor:

Zabava

19.09.2020

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turski glumac Burak Ozdživit, kojeg gledaoci pamte po ulozi Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni', razvodi se od supruge, glumice Fahrije Evcen, pišu turski mediji.

RepublikaFoto: instagram.com/burakozcivit
Burak Ozdživit

Par, navodno, ne može preći preko nesuglasica koje su se dogodile unazad nekoliko meseci.

Fahrije je pala u depresiju nakon smrti oca, koji se dugo godina borio sa rakom želuca. Burak je preuzeo brigu o njihovom sinu Karanu (1), no najviše ga je razljutilo što Fahrije nije želela da ode kod psihologa na razgovore.

Pre nekoliko dana, za vreme odmora u vili u Bodrumu, par se toliko žestoko posvađao da su njihovu galamu čuli čak i susedi, pa su intervenisali kako bi ih pomirili. Posle toga turski paparaci ulovili su ih na ručku i izgledali su potpuno smireno.

Foto: instagram.com/evcenf
Burak i Fahrije

Burak više nema snage da se bori sa njenom depresijom i neslaganjem oko odgoja njihovog deteta, pa je zatražio razvod. Međutim, njegova supruga želi spasiti brak pa je čak spremna i napraviti pauzu u karijeri kako bi se posvetila porodično životu.

Podseetimo, Burak je 2018. upao u tešku depresiju, zbog koje je čak napustio snimanje serija i filmova, a kako bi se oporavio pomagala mu je upravo Fahrije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading