Glumica otkrila detalje silovanja!

Autor: blic.rs

Zabava

29.10.2017

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I njoj je dugo bilo potrebno da se usudi da progovori istinu o svom ne tako lagodnom životu. Kao da ju je nešto sve ovo vreme sprečavalo. Ipak, ponos je nadjačao strah, pa je glumica Anabela Šjora konačno priznala istinu.

RepublikaFoto: instagram.com/annabellasciorrafan
Anabela Šjora

I ona je bila jedna od 60 žrtava holivudskog napasnika Harvija Vajnstina. Upravo zbog tog nemilog događaja i dalje se bori sa traumama. Dama poznata po ulozi u seriji "Sopranovi" je ispričala sve, a gnusne detalje je podelila sa javnosti.

Nakon što su završili snimanje, Šjora je bila na večeri sa Vajnstinom i ostatkom filmske ekipe. On joj je ponudio da je odveze kući, a ona je prihvatila.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Harvi Vajnstin

- Ušla sam u svoj stan i zatvorila vrata za sobom. Nakon nekoliko sekundi, on se vratio i besno mi kucao na vrata. Otvorila sam, a on je ušao kao da je stan njegov i počeo da se raskopčava. Znala sam odmah šta mu je namera. Gurnuo me je na krevet i legao na mene. Udarala sam ga i vikala "ne", ali nije mi pomoglo. Silovao me je, a onda je pokušao da me oralno zadovolji. Više nisam imala snage. Ejakulirao mi je po nozi i odeći - ispričala je glumica koja se upravo nakon ovog šoka povukla sa scene nekoliko godina.

 

???❣

A post shared by Annabella Sciorra Fan (@annabellasciorrafan) on Jan 24, 2016 at 8:29am PST

 

Da treba da prizna sve, rekao joj je upravo sin glumice Mie Farou, koji je po zanimanju novinar i koji ju je pozvao da konačno za njega obelodani istinu. Zanimljivo je da je Anabela za ulogu u Sopranovima dobila Emi nagradu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading