KRIZA U BRAKU! Kim i Kanje uhvaćeni usred svađe: Ona jeca, on je ne primećuje - sve je počelo kada je objavio kandidaturu!

Autor: zena.blic.rs, Republika

Zabava

28.07.2020

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kim Kardašijan Vest i Kanje Vest pojavili su se prvi put zajedno u javnosti nakon njegovih skandaloznih izjava o njihovom odnosu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kanje Vest i Kim Kardašijan

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan Vest i dizajner Kanje Vest viđeni su ispred restorana brze hrane "Vendi" u Kaliforniji.

Tokom tog pojavljivanja u javnosti, videlo se kako ona plače dok se raspravlja sa mužem koji nije bio mnogo osetljiv na njene suze.

Kriza u njihovom odnosu ima odavno, a sve je kulminiralo sa nedavnom kandidaturom Kanjea Vesta za predsedničke izbore u Americi, zakazane za novembar. Reper i dizajner koji je poznat po ekscentričnom ponašanju koje se sada sve intenzivnije dovodi u vezu sa psihičkim problemima. Prvo je plakao na konferenciji rekavši da je Kim umalo abortirala u prvoj trudnoći. Zatim je javno izneo da ga je Kim varala sa reperom Mikom Milom 2018. kada je i odlučio da se razvede, ali mu to ne polazi za rukom jer mu supruga ne da razvod.

Rekao je svima da je kućni snimak njegove žene koji ju je proslavio pre 15-ak godina, objavila njena majka Kris Džener koju je uporedio sa severnokorejskim liderom Kimom Jong-Unom.

Kim je nakon ovakvih izjava Kanjea na Instagramu objavila da njen suprug boluje od bipolarnog poremećaja i da odbija lečenje kao i da je veoma teško podneo izolaciju tokom proteklih meseci u porodičnoj kući u Kaliforniji.

Kontroverzni par je u braku od 2014. (njoj je ovo treći brak), i ima četvoro dece kojoj su dali neobična imena: Nort, Čikago, Psalm i Sejnt. Glasine o razvodu neretko su ih pratile, a bilo je ranije natpisa da Kanje ima psihičke krize.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading