SVETSKI SKANDAL: Holivudski silovatelj još jednom iznenadio javnost!

Autor: J. V.

Zabava

24.10.2017

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo čitav svet bio je šokiran nakon priznanja mnogih poznatih dama da ih je silovao reditelj Harvi Vajnštajn. Posle ovoga, počeo je da se javlja veliki broj žena koje su sa rediteljem prošle kroz sličnu situaciju.

 

 

In this week's PEOPLE, some of #HarveyWeinstein's alleged victims talk about the courage it took to come forward. Tap the link in the bio for more.

Објава коју дели People Magazine (@people) дана 18. Окт 2017. у 5:34 PDT

 

Kako tvrdi Harvijev vozač, pre nekoliko godina na jednoj žurki u Kanu pokupio je nepoznatu devojku sa kojom je imao seks u automobilu.

- Čuo sam ih kako imaju seks, a ona ga je molila: "Nemoj da me povrediš" - ispričao je vozač i dodao da se seks nastavio u hotelskoj sobi u kojoj je tada spavala producentova trudna supruga Džordžina Čapman.

Vozač je otkrio i da je Vajnštajn umalo umro na zabavi kod Naomi Kembel, kada mu je popustio želudačni prsten koji je ugradio kako bi smršao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading