(VIDEO) ISPLIVALI SNIMCI NA KOJIMA DUA LIPA PEVA SRPSKE PESME: Posle nacionalističkih ispada čuje se VIDOVDAN!

Autor:

Zabava

22.07.2020

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon poteza svetski poznate pevačice Due Lipe, koji su mnogi ocenili kao sramne, i njenih objava o nezavisnom Kosovu i zastavi takozvane Velike Albanije, ona je postala predmet humora mnogih na društvenim mreža.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Dua Lipa

Pojedini su joj odgovorili na šaljiv i kreativan način. Naime, nakon njenih objava brzinom svetlosti su na društvenim mrežama postali viralni video snimci, odnosno montaže, na kojima Dua peva i igra uz neke od najpoznatijih srpskih pesama.

Jedan od omiljenijih je sigurno i onaj koji se pojavio među prvima, gde Lipa "nastupa" uz pesmu Vesne Zmijanac "Idem preko zemlje Srbije".

Još jedan interesantan video koji se širi društvenim mrežama jesu kadrovi i iz jednog njenog spota, koje prate stihovi iz pesme "Vidovdan" u izvedbi Goce Lazarević.

U velikom intervjuu za britanski "The Guardian" Dua je otkrila više detalja o svojoj porodici i dešavanjima koja su prethodila odlasku njenih roditelja u Englesku. Pretnja ratom na Kosovu naterala ih je Duine roditelje da 1992. godine potraže sreću u Londonu. Majka Anesa je Bosanka po majci, a otac Dukagjin Lipa sin je istoričara Seit Lipe, direktora Instituta za istoriju na Kosovu. Inače, pevačica je talenat za muziku nasledila od oca, koji je na Kosovu bio član rok benda "Oda". Po dolasku u London, Duin otac želeo je da postane zubar, a majka advokat, ali po dolasku u veliki grad prvo su radili kao konobari po raznim kafićima i barovima. U želji da pruži svetliju budućnost Dui, njenom bratu i njenoj sestri, otac je uveče pohađao poslovne kurseve, a majka se prekvalifikovala za poslove u turizmu i putovanjima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading