LICEMERNO: Dua Lipa se pokajala za izjavu o Kosovu a nije obrisala spornu fotografiju!

Autor:

Zabava

21.07.2020

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada se Dua Lipa oglasija još jednom, a novom objavom je pokušala malo da smiri strasti i objasni da nije imala lošu nameru, već da samo želi da s ponosom govori o svom poreklu i korenima.

RepublikaFoto: instagram.com/dualipa
Dua Lipa

- Moj prethodni post nije imao nameru da izazove mržnju. Jako sam tužna i ljuta što je moja objava pogrešno shvaćena od strane nekih grupa i pojedinaca koji promovišu etničku razdvojenost, nešto što ja strogo osuđujem.

Svaki put kada objavim nešto o Kosovu, komentari polude, čak i ako se radi o lepim stvarima kao što su hrana i muzika i susrećem se sa snažnim otporom prema autetntičnoj albanskoj kulturi.

- Svi zaslužujemo da budemo ponosni na svoj poreklo, odakle god da smo. Samo želim da moja zemlja bude predstavljena na mapi i da mogu sa ponosom da pričam o svojim albanskim korenima. Ohrabrujem sve da prihvate svoje nasleđe i da uče i slušaju jedni od drugih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on Jul 21, 2020 at 11:18am PDT

- Mir ljubav i poštovanje prema svima - Dua X", napisla je Dua Lipa na svom Instagram profilu.

Na Lipinu prvobitnu objavu reagovao je i UNICEF. Dua se predstavljala kao ambasador UNICEF-a, a na zvaničnom Instagram profilu srpskog UNICEF-a, negirali su da je Dua njihov ambasador i istakli da oni "ne podržavaju stavove koje ona iznosi".

Takođe podsećamo da je sve krenulo od sporne fotografije koju je Lipa postavila na svom profilu a na kojoj je prikazana velika Albanija čije granice obuhvataju teritoriju Srbije, Crne Gore, Makedonije i Grčke. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vlada

22.07.2020 21:41

Dua Lipa Lupa laži.

Odgovori 13 0
Nata

23.07.2020 12:52

Neka lupa. Neka lupa.

Lončar

24.07.2020 19:48

Neka lupa kad je tupa.