(FOTO) KOSA DA SE DIGNE NA GLAVI! Nikol Kidman objavila sliku sa sestrom i nećakom: Svi gledaju u lice devojke, JEZIVO liči na poznatu glumicu!

Autor:

Zabava

21.07.2020

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Nikol Kidman podelila je na svom Instagramu fotografiju na kojoj pozira sa sestrom Antonijom i nećakinjom Lucijom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikol Kidman

Oskarovka je ove fotografije iskoristila kako bi putem njih tri godine mlađoj sestri čestitala 50. rođendan, a uz njih je napisala sledeće:

- Mojoj sestri. Volim te lepotice. Srećan ti rođendan i jedva čekam da te ponovno vidim i preplavim poljupcima i zagrljajima - pisalo je u objavi.

Mlada je devojka svojim izgledom privukla pažnju svetske javnosti budući da mnogi smatraju kako liči na tetku Nikol u mlađim danima. A osim crta lica, izgleda kako Lusi sa slavnom tetkom povezuje i ljubav prema glumi.

Formalno je odlučila kročiti majčinim stopama te trenutačno studira novinarstvo, sve su glasnija šaputanja kako se namerava oprobati u glumačkoj karijeri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You Only London Once #yolo

A post shared by Lucia Hawley ? (@luchhawley) on Jul 13, 2019 at 2:02pm PDT

Baš poput tetke Nikol "Lusi naprosto obožava Nikol i želi krenuti njenim stopama. Nikole joj je uzor u mnogo toga, ne samo u glumi - od nje je nasledila i smisao za modu - otkrio je izvor za Daily Mail.

Vrlo je verovatno kako će joj upravo teta biti od velike pomoći u ostvarenju njenih glumačkih ambicija. Realizacija istih zasigurno će zahtevati i preseljenje u SAD što bi posebno moglo razveseliti upravo Nikol budući da je ona u nekoliko navrata priznala kako joj mnogo nedostaje njena porodica koja boravi u Australiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading