Posle ovoga ide u zatvor? Objavljen snimak na kojem Džoni Dep urla na bivšu i maltretira je!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

08.07.2020

17:47

Dep tuži čuveni britanski tabloid "The Sun" i izvršnog urednika Dena Votona, zbog tvrdnji da se glumac ponašao kao "nasilno čudovište" prema Amber.

Tanjug/AP
Amber Herd i Džoni Dep

Džoni Dep i Amber Herd drugi dan zaredom stigli su na sud gde je kao dokaz u postupku prikazan snimak nastao pre nekoliko godina, kada je holivudski zavodnik pod dejstvom alkohola lomio sve pred sobom.

Amber je krišom snimala Džonija, u vidno alkoholisanom stanju, koji je jurio u po kuhinji, u kući gde su oni zajedno živeli, tražeći čistu čašu za vino i tom priikom psovao i lupao stakla na kuhinjskim elementima.

Kada je primetio da ga snima Džoni je pobesneo i izlupao telefon bivšoj ženi. Taj video zapis "TMZ" je 2016. godine objavio, a sada je prikazan na sudu kao dokaz "glumčevog karaktera".

Tanjug/AP
Džoni Dep

Dep tuži čuveni britanski tabloid "The Sun" i izvršnog urednika Dena Votona, zbog tvrdnji da se glumac ponašao kao "nasilno čudovište" prema bivšoj ženi, tokom njihovog problematičnog dvogodišnjeg braka.

Konkretno, reč je o kolumni iz aprila 2018. godine u kojoj Den kaže da JK Rouling može biti "genijalno srećna" što Dep glumi u "Fantastičnim zverima", s obzirom na optužbe o zlostavljanju žene Amber.

U sudnici je prikazana Depova slika iz bolnice, na kojoj je krvav, nakon navodnog napada Amber na njega, sa dve flaše. Herdova je istakla da to nije istina i da je ona ta koja je bila "žrtva porodičnog nasilja"

On je tokom suđenja istakao je da je znao da je njegov brak sa glumicom gotov onda kada je našao fekalije u krevetu. Takođe, rekao je da je umalo ostao bez prsta, kada ga je Amber gađala sa dve boce votke.

Tanjug/AP
Džoni Dep

Na pitanje da li je uzimao kokain u martu 2015. glumac je rekao da se ne seća.

Saša je rekla da je Dep udario Amber više od jednom, kada mu se smejala. Kazala je da ju je "udario tri puta", dok je Dep odgovorio da to nije istina.

Takođe je navela kako se Dep tada onesvestio, izvinjavao, plakao i govorio da se to više nikada neće ponoviti. Dep je rekao da je nikada nije udario, tako da se navedeno nikada nije desilo.

Kada je upitan da li puši, Dep je rekao: "Da, imam užasnu zavisnost o nikotinu", ali je dodao da nikada nije bio "zavisan o kokainu".

Saša Vas, advokat tabloida "The Sun", zamerila je Depu što "predviđa pitanja", rekavši mu da će "postaviti pitanja".

Komentari (0)

Loading