NIJE REALNO: Ovo je pravi razlog smrti HJUA HEFNERA!

Autor: Republika

Zabava

19.10.2017

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je osnivač magazina "Plejboj" preminuo u 91. godini života pojavile su se glasine da je vila u Los Anđelesu u kojoj je okupljao zečice ogrezla u vlagu i trulež i da ga je možda baš ona odvela u smrt.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hju Hefner umro u prljavštini i buđi

Hefner je preminuo u otrovnom oblaku buđi, tvrdi neimenovani izvor za Radar Online. Sve je bilo trulo i vlažno, ali je legenda "Plejboja".

- Kada je nekome palo na pamet da je to možda zbog buđi u vili, Kristal se preselila u Las Vegas i simptomi su nestali - kaže izvor. Hefner je navodno pristao na to, a Kristal se vratila tek nakon što mu se zdravlje pogoršalo.

Dr Stjuart Fišer izjavio je za sajt da je moguće da su gljivice buđi toliko oštetile Hefnerov imunološki sistem da su bakterije neometano mogle da se šire u organizmu. Upravo kod starijih, slabih ljudi, posledica može biti otkazivanje srca.

 uporno odbijao da napusti imanje.

- Hefner nije morao da umre - tvrdi izvor, a prenosi Blic.

U izveštaju o njegovoj smrti kao uzroci se navode srčani zastoj i otkazivanje respiratornih organa, ali piše i da je pred kraj života imao zdravstvenih problema koji su označeni kao dodatni faktori: ešerihija koli koja je bila "veoma otporna na antibiotike" i trovanje krvi.

- Sve u vili bilo je staro i trulo. Pas Arči je piškio na zavese, jak miris mokraće mešao se s mirisom truleži. Dušeci su bili odvratni - stari, izanđali i puni mrlja - ispričala je Izabela Sent Džejms (42), jedna od njegovih bivših devojaka.

Radar Online navodi da je Hefnerova udovica Kristal Haris (31) patila od hroničnog umora, bolova u mišićima u udovima i otoka limfnih žlezda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading