(FOTO) A sad udahnite duboko! Sećate Zumbul age iz Sulejmana? Nećete verovati koliko je brutalan frajer u stvarnom životu, dobro protrljajte oči!

Autor:

Zabava

14.06.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko bi rekao da on može da stane rame uz rame sa najvećim zavodincima!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zumbul aga

Turski glumac Selim Barjaktar, kojeg publika na ovim prostorima pamti kao Zumbul-agu iz serije "Sulejman Veličanstveni" u stvarnom životu nije ni nalik lik koji mu je doneo slavu. 

Zumbul-aga, sluga sultanije Hurem zadužen za red u haremu i po koju spletku, bio je uvek obrijan i, u skladu sa običajima, nosio je turban na glavi. Pažnju pulike privukao je specifičnim i zanimljivim pokretima, gestikulacijom i mimikom.  

U stvarnom  životu Selim je sušta suprotnost tom liku - markantan, zgodan, mišićav, pomalo sede kose i brade.  Sudeći po njegovom izgled, kada nije pred kamerama, vreme provodi u teretani, a poznato je i da je pasionirani surfer kao i da se bavi jogom. 

Inače, uloga Zumbul-age je prvobitno bila osmišljena da traje svega nekoliko epizoda, ali nakon odličnih reakcije publike na lik Zumbula, odlučeno je da ostaje do kraja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#zümrüdüanka #zumruduanka #muhtesemyuzyil #alpnavruz #cerenyılmaz #selimbayraktar

A post shared by Selim Bayraktar (@selimbayraktarfann) on May 12, 2020 at 1:44am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading