Ovo niste očekivali: Andres iz serije "La Casa de Papel" je u vezi sa Srpkinjom, evo kako ona izgleda!

Autor:

Zabava

25.05.2020

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pedro Alonso nema preteranih ambicija da glumi u blokbasterima, već želi da uživa u životu, između ostalog slikajući u tandemu sa svojom devojkom, srpskom umetnicom, Tatianom.

RepublikaFoto: youtube.com/La Casa De Papel
Pedro Alonso

Iako je zahvaljujući popularnoj seriji "La casa de papel" preko noći postao zvezda, španski glumac Pedro Alonso nema preteranih ambicija da glumi u blokbasterima, već želi da uživa u životu, između ostalog slikajući u tandemu sa svojom devojkom srpskom umetnicom Tatianom.

Pedro Alonso (48) godinama unazad oduševljava publiku u Španiji, a sa serijom "La Casa de Papel" oduševio je svet.

- Nije mi da budem milioner, ne žudim da budem zvezda, jedino što želim je da mi popularnost pruži mogućnost da iskusim nešto novo u životu", rekao je za medije Alonso. U seriji glumi šarmantnog Berlina, elegantnog narcisoidnog sociopatu, koji je sposoban za najromantičnije gestove, ali i najokrutnija ubistva. Iako je na kraju druge sezone preminuo, lik je bio toliko popularan da su scenaristi kroz pronašli mesto za Alonsa i u nastavku priče.

RepublikaFoto: youtube.com/La Casa De Papel
Scena iz serije "La Casa de Papel"

Glumac rođen u Vigu, diplomirao je na Kraljevskoj školi dramskih umetnosti u Madridu.

- U mladosti sam bio vrlo depresivan, a u 33. sam se naprosto slomio. Nisam verovao u sebe, ništa što sam radio nije mi se sviđalo. Činilo mi se kao da ispred mene nema smislenog puta. Odlučio sam da napravim veliki rez i promenim svoj život. Kao mladić sam hteo sve odmah. Jurio sam kroz život, dok danas sve volim da radim sporo i temeljno, tako zaista uživam - objašnjava glumac.

Umesto glumi, poslednjih meseci više se posvetio drugim interesovanjima - pisanju i slikarstvu. Uskoro bi trebao da objavi njegov debitantski roman, u kojem piše o svojem alter egu, ratniku Filipu u vremenu Rimskoga Carstva. Knjiga će biti opremljena brojnim ilustracijama koje je naslikao sa svojom devojkom, srpskom hipnoterapeutkinjom Tatianom Đorđević, čije je umetničko ime Tixie Jambass.- Pre sam bio veliki pobornik figurativnog slikarstva, ali sada s Tatianom kombinujem neofiguralizam i apstrakciju. Zajedno stvaramo, pa tako i svoja dela potpisujemo zajedničkim imenom Magü - otkriva Alonso.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tixie (@tixie_jambass) on Oct 1, 2017 at 5:21am PDT

Kako je otkrio u intervjuu za Vaniti Fair, "osetio je pravu pometnju u sebi": "Prvi dan kad sam je sreo, bez koketiranja smo počeli da razgovaramo. Na kraju tog razgovora dao sam joj telefon u slučaju da želi da ostane u gradu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading