ŠOK! POROK GA JE UNIŠTIO: Eminemu otkazali svi organi!

Autor:

Zabava

23.04.2020

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Eminem je pokrenuo lavinu komentara, ali i poruke podrške kada je na Instagramu u svojoj objavi otkrio da ne konzumira drogu već dvanaest godina.

RepublikaFoto: instagram.com/lemineml
Eminem

- Čistih 12, u knjigama. Ne plašim se - poručio je on u opisu fotografije, 12 godina otkako je umalo umro pošto se slučajno predozirao.

Podsetimo, kako je jednom prilikom ispričao tamošnjim medijima, reper je svojevremeno konzumirao alkohol i do 30 tableta protiv bolova, kao i 40 do 60 pilula za smirenje.

- Ne znam u kom je to točno trenutku postao problem. Sećam se samo da mi se sve više i više sviđalo - otkrio je on u jednom dokumentarcu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Clean dozen, in the books! I’m not afraid.

A post shared by Marshall Mathers (@eminem) on Apr 20, 2020 at 6:43pm PDT

Inače, dok je radio na "8 Mile"-u, shvatio je da ga muči nesanica, a radio je po 16 sati dnevno. Tada mu je jedan prijatelj otkrio jedan lek za spavanje, na koji se on brzo "navukao". Pošto se predozirao, rečeno mu je da je u sebe uneo "ekvivalent 4 kesice heroina"

- Da sam dva sata kasnije došao u bolnicu, bio bih mrtav. Otkazivali su mi organi, jetra, bubrezi, sve. Stavljali su me na dijalizu i nisu mislili da ću da preživim. Smrt je trebalo da bude moje dno, moj kraj - ispričao je pevač, a ovaj događaj on vidi kao uništenje iz kojeg se ponovo rodio.

RepublikaFoto: printscreen/instagram

Nije mu bilo lako, ali je znao da je tako najbolje, najviše zbog dece. Stalno je ponavljao kako želi da bude tu tokom njihovog odrastanja. Elton Džon ga je proveravao jednom nedeljno da li je istrajan u ovoj želji i tako mu je mnogo pomogao. Pričali bi dugo i o svemu, a muzičar nije krio svoju sreću pošto bi shvatio da Eminem nije skrenuo sa puta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading