(VIDEO) FANTASTIČNA KAMUFLAŽA: Harija i Megan uhvatila kamera kakao prerušeni idu ulicom i pomažu ugroženima!

Autor:

Zabava

18.04.2020

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Hari (35) i Megan Markl (38) posvetili su se humanitarnom radu otkako su ostali bez kraljevske titule, obaveza i odgovornosti, a sada su uhvaćeni tokom jedne od svojih akcija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Megan i Hari

Naime, par je po prvi put otkako je u Los Anđelesu "uhvaćen" dok su donosili pakete hrane udruženju "Angel Food", a čak su ih i sami dostavljali ugroženima. Sve su zabeležile sigurnosne kamere, a objavio je britanski Dejli Mejl.

Ako niko nije mogao ni da zamisli da se kreću bez obezbeđenja, Megan i Hari su do stanova socijalno ugroženih, starijih i nepokretnih osoba išli sami, što se vidi i u pomenutom snimku. 

U prvi mah i mnogi nisu prepoznali, budući da su bili sasvim obično obučeni, a zbog pandemije koronavirusa imali su i zaštitne maske.

- Zazvonio mi je telefon, javio sam se, a žena je samo rekla: "Ovde Megan iz "Project Angel Food". Pitao sam je da li treba da siđem do ulaza, nisam imao o kojoj se Megan radi. Kad sam primetio automobile i video crvenokosog muškarca povezao sam o kome se radi, ali nisam ništa spominjao. Divno je da su to uradili i da brinu - ispričao je medijima Dan Tajrel, jedan od mnogobrojnih kojima treba pomoć.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading